Vásárolj a
webshopban

SZOLGÁLTATÁSAIM

Célom, hogy dekorációimmal életed  legszebb és legfontosabb pillanatait még különlegesebbé varázsoljam.

Termékeim között fellelhetőek az ünnepi lakásdekorációk, élethű virágkompozíciók, esküvői dekorációk és kellékek, továbbá a ballagási és kegyeleti készítmények is. 

Az ünnepi lakásdekorációk között megtalálhatóak a tavaszi asztaldíszek és ajtódíszek, a húsvéti asztaldíszek és kopogtatók,  az őszi és halloween témájú asztaldíszek és ajtódíszek, az adventi asztaldíszek, illetve a karácsonyi asztaldíszek és kopogtatóak is.

Egész évben elérhetőek az élethű virágkompozíciók, amelyek tökéletes ajándékok lehetnek nőnapra, anyák napjára, pedagógus napra, névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra, nyugdíjas búcsúztatóra vagy lakásavatóra is.

Az esküvőre készülő párok az év bármely időszakában vásárolhatnak selyemvirágból készült főasztaldíszeket, vendégasztaldíszeket, örök menyasszonyi csokrokat, dobócsokrokat, koszorúslány csokrokat, szülőköszöntő ajándékokat, csuklódíszeket, hajdíszeket, kitűzőket-bokrétákat és további esküvői kiegészítőket.

A végzős diákok részére elérhetőek ballagásra, diplomaosztóra vagy szalagavatóra a selyemvirágból készült különböző csokrok, tarisznyák és asztaldíszek.

Válogass a webshopomban és szerezz be egy különleges és stílusos dekorációt az otthonodba, irodádba, szépségszalonodba, rendelődbe, üzletedbe, kirakatodba vagy ajándékba.